Sportcoach Marleen begeleidt & motiveert startende en gevorderde sporters in Arnhem en omgeving

30 min fullbody workout – kracht en vetverbranding

Deze heerlijke fullbody workout kan je makkelijk overal doen. Thuis, buiten in de tuin of in het park. Met 30 minuten heb je alle grote spiergroepen getraind. Het enige wat je nodig hebt is een setje gewichten, maar flessen water werken ook. Ik ben in deze video heerlijk buiten bij de Rijkerswoerdseplassen in Arnhem. Voordeel van het trainen op zo’n locatie is dat je naast frisse lucht en zonlicht ook een veel verschillende dingen ziet en hoort. Het verveelt nooit!

Veel plezier bij het doen van deze workout! Je kan het zo zwaar maken als je zelf wil. Ik begin met een warming-up en eindig met een cooling down. En ik geef uitleg tijdens de oefeningen. Wil je meer uitleg over de techniek en waarom we oefeningen doen? Tijdens mijn outdoor trainingen en vooral bij mijn personal trainingen besteed ik daar veel aandacht aan.

Ik hoop dat je de workout leuk vond. Laat het me zeker even weten! Tag me op Instagram als je de training gedaan hebt en waar je de training gedaan hebt. Wil je een keer mee doen met een training stuur me een berichtje!

Liefs Marleen

Plaats een reactie