Sportcoach Marleen begeleidt & motiveert startende en gevorderde sporters in Arnhem en omgeving

Outdoor training Arnhem

Heerlijk sporten in de buitenlucht

Personal training

Werken aan een fit lichaam, gewoon waar jij wilt

Outdoor training

Sporten in de buitenlucht met een gezellige groep in Arnhem e.o.

Sporten wordt weer leuk

Ik begeleid jou op een veilige en verantwoorde manier

Outdoor training in Arnhem

Ben jij het stilzitten zat? Wil je lekker gaan sporten? Weet je niet hoe? Of waar? Kom dan een keer mee doen met mijn outdoor trainingen.

We sporten in Arnhem in het mooie park Westerveld in Elden, vlakbij de wijken Elderveld, De laar oost en De Laar west.

We sporten in de buitenlucht. In een gezellige groep trainen we het hele lichaam. Ieder traint op zijn eigen niveau.

Sporten in de buitenlucht

Trainen in de buitenlucht is heerlijk en heeft veel voordelen. Door de zon maak je vitamine D aan en dat is belangrijk voor je botten en het immuunsysteem. Een groene omgeving tijdens het sporten verlaagt je bloeddruk en vermindert stress. De lucht die inademt is schoner en dat vermidert de kans op longklachten. Buiten sporten is meer motiverend omdat je meer te zien hebt dan binnen in een sportschool. 

Wat is het dan heerlijk dat je in Arnhem zo makkelijk kan buitensporten! Ik heb de mooiste plekjes voor je uitgezocht.

Outdoor fitness in een groep

Momenteel is het voornamelijk een groep vrouwen die bij mij traint. Maar ook mannen zijn meer dan welkom. De meesten wonen in Arnhem Zuid. Maar enkele ook in Elst, Driel en andere omliggende dorpen.

Het is een heel gezellige groep en iedereen werkt hard. We doen outdoor circuit training of outdoor fitness. We werken aan het hele lichaam, waardoor we alles sterker maken.

Met oefeningen als squats, lunges en planken. Door te werken aan de grote spiergroepen, gecombineerd met wat cardio, ga je meer calorieen verbranden. Dat kan weer goed helpen bij afvallen. 

Personal training

Sport je liever alleen? Of wil je echt aan een persoonlijk doel werken? Met volledige persoonlijke aandacht en een training op maat? Naast de outdoor trainingen geef ik ook personal training. Als gecertificeerd personal trainer kan ik samen met jou werken om je doel te bereiken. Een persoonlijk trainingsschema de stok achter de deur. Ja, het is heel cliche, maar ik hoor het van veel van mijn klanten. 

Waar we de training doen? Dat bepaal jij. Het kan bij je thuis maar wel kunnen ook een locatie zoeken in de natuur als je dat fijner vindt. 

Wie ik ben?

Ik ben een vrouw die weet hoe het is om niet lekker in je vel te zitten. Die heeft geworsteld met afvallen. Die voor moeilijke opgaven in haar leven heeft gestaan. Maar ik heb nooit opgegeven. Ik bleef voor mezelf knokken, omdat ik het belangrijkste ben in mijn leven. Hoe beter je voor jezelf zorgt, hoe beter je voor anderen kan zorgen. 

In 2015 heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Van het volgen van groepslessen in de sportschool naar het geven van groepslessen. Die stap heeft er toe geleid dat ik mijn hart kon blijven volgen. Ik ben gaan werken bij de sportschool als fitnessinstructeur en later heb ik de opleiding tot personal trainer gevolgd. Een droom die ik al langer had. 

Ben jij ook het belangrijkste in jouw leven? Wil je goed voor jezelf zorgen? Kom dan mee doen met de outdoor training Arnhem. Of investeer in jezelf met personal training. Je bent het waard! 

Marleen Dorleijn Sport coach Arnhem

Mijn aanbod

vrouw sport buiten met kettlebell

Personal training

Mijn persoonlijke aandacht

2 vrouwen doen outdoor squats

Outdoor training

Buiten sporten is heerlijk!

Marleen Dorleijn Sport coach Arnhem

Wie ben ik?

Wat mij blij maakt is dat ik je kan inspireren en motiveren.

Marleen Dorleijn Sport coach Arnhem

Blog

Ik help je met waardevolle tips

Wat zeggen anderen?

"Aanrader. Gezellige training. Heerlijk buiten onder leiding van rustige, professionele sportcoach Marleen. Iedereen sport op eigen niveau dus voor alle leeftijden toegankelijk. Kom een keer meedoen!"

Maria van der Putten

"Goede full body workout onder de professionele leiding van Marleen. Iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen niveau. Iedere training is anders en iedere training is buiten,weer of geen weer."

Nicole de Vries

Boek nu een gratis proefles

Of vraag een kennismakingsgesprek aan voor personal training.

Meer energie & een gezonder leven. Dat wil jij toch ook?

En aan jou de keus, gezellig met een groep samen sporten, of de persoonlijke aandacht van mij met personal training. Gewoon bij jou thuis of ergens op een door jou gekozen locatie in en rondom Arnhem.

Gratis proefles