Sportcoach Marleen begeleidt & motiveert startende en gevorderde sporters in Arnhem en omgeving

Personal training Arnhem

Persoonlijke & doelgerichte aandacht

Personal training

Werken aan een fit lichaam, gewoon bij je thuis!

Outdoor training

Sporten in de buitenlucht met een gezellige groep in Arnhem

Sporten wordt weer leuk

Ik begeleid jou op een veilige en verantwoorde manier

Personal training in Arnhem

Gezond leven, lekker in je vel zitten, meer energie hebben, afvallen of leren hoe je verantwoord kunt sporten en bewegen. Wil je graag een van deze dingen bereiken? En zoek je daarvoor een personal trainer in Arnhem? Stop dan maar met zoeken, want je hebt me gevonden! Ik ben de personal trainer die jou kan helpen. Ik geef personal training aan huis of buiten in een park, in Arnhem zuid, maar ook in Elst, Driel, Heteren, Huissen en andere omliggende dorpen.

Training op maat gemaakt op jouw doel, wensen en mogelijkheden. Tijdens een gratis intake bepalen we het doel en maken we een planning. Ook is er een mogelijkheid om een gratis proeftraining te doen. Je kan dan ervaren op welke manier ik training geef. 

sportcoach Arnhem met client

Persoonlijke training betekent bij mij:

persoonlijke aandacht
een-op-een training
doelgericht trainen
opbouwen in je eigen tempo
effectief en veilig trainen
plezier in trainen

Personal training aan huis

Een van de grote voordelen die ik bied, is dat ik personal training aan huis geef. De tijdsinverstering is voor jou is hierdoor minimaal. Het enige wat je hoeft te doen is zorgen dat je klaar bent voor de training. We kunnen buiten trainen in de tuin of misschien in een park of veld bij je in de buurt in Arnhem of omgeving. Dan werken we met de mogelijkheden van de omgeving en met de materialen uit mijn bus. Heerlijke outdoor personal training met je eigen persoonlijke sportcoach! 

Vrouwelijke personal trainer

Misschien wil jij als vrouw het liefst trainen met een vrouwelijke trainer. Iemand die weet hoe het is om vrouw te zijn en zich kan inleven. Veel van mijn klanten vinden dit echt een voordeel. Ik begrijp als vrouw echt wat de problemen kunnen zijn en houd daar rekening mee. De intensiteit van de training kan ook per keer verschillen hierdoor. Geen probleem! 

Samen trainen

De motivatie is, als je met een personal trainer traint, hoger. Dat is echt een voordeel! De welbekende stok achter de deur. Hoe cliche ook, het werkt echt. Maar wat het nog leuker maakt en meer motivatie geeft, is samen trainen: duo training. Met een vriendin, vriend of je man, buurvrouw, zus of tante. Het kan allemaal! De training zal in de basis hetzelfde zijn, maar ik kan tijdens het trainen de intensiteit en zelfs de oefeningen aanpassen. Training op maat!

Outdoor training

Misschien vind je het naast personal training ook leuk om in een groep te sporten. Lekker sporten in de buitenlucht, met een gezellige groep (voornamelijk) vrouwen, dat kan ook bij mij. Ik bied ook outdoor trainingen aan. In een groep van maximaal 10 mensen trainen in Park Westerveld in Arnhem. De trainingen zijn erg gevarieerd en is altijd fullbody en met vaak wisselende materialen. Outdoor fitness in een prachtige omgeving, wat wil je nog meer. 

We trainen op verschillende momenten: maandagavond, woensdagochtend, donderdagavond, vrijdagochtend en zaterdagochtend. 

Even voorstellen

Ik ben Marleen, personal trainer, moeder, echtgenoot, vriendin en nog veel meer. Ik weet uit eigen ervaring hoe het is om niet lekker in je vel te zitten, overgewicht te hebben en om met jezelf te worstelen. Ik heb het allemaal meegemaakt en overwonnen. Dat heeft me sterker gemaakt en me gebracht tot waar ik nu ben.

Ik heb lastige keuzes in mijn leven moeten maken. Maar ze zijn het allemaal waard geweest. Ik heb voor mezelf gekozen door me te blijven ontwikkelen en mijn hart te volgen. De belangrijkste beslissing die ik genomen heb, is om in mezelf te investeren.

In 2015 heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Van het volgen van groepslessen in de sportschool naar het geven van groepslessen. Ik ben gaan werken bij de sportschool als fitnessinstructeur en later heb ik de opleiding tot personal trainer gevolgd. Een droom die ik al langer had en die heb ik waargemaakt! 

Durf jij een belangrijke beslissing te nemen? De beslissing om te investeren in het beste project ooit: jezelf! Vraag dan nu een gratis intake aan. En start met personal training aan huis. Je bent het waard!

Marleen Dorleijn Sport coach Arnhem

Wat zeggen anderen?

"Marleen is rustig, zeer professioneel, ontzettend veel kennis van voeding, daarin geeft ze goede tips, en ook de oefeningen die je doet, daarin stuurt ze je goed aan op de techniek. De rust die Marleen daarbij uitstraalt vind ik erg prettig, je voelt je snel bij haar op je gemak en vertrouwt. Marleen heeft mij op weg geholpen met Personal Training, en ik kan iedereen aanraden om dat ook te doen. Marleen is buiten professioneel, rustig ook nog eens een lieve vrouw, een echte topper! Keep it up!"

Anne Terwijn

"Marleen is een betrokken en leuke sportcoach die er voor zorgt dat er in een gezellige groep wordt getraind. Ze geeft goede aanwijzingen en is heel sociaal en betrokken. Ze dringt zich niet op maar staat naast je om je doelen te bereiken. Zowel in de groepstraining als in de personal training zorgt ze voor een gezellige en prettige sfeer waardoor je lekker traint. Echt een aanrader!"

Ceciel Hoogma

Kies voor jezelf

Meer energie & een gezonder leven. Dat wil jij toch ook?

Persoonlijke aandacht van mij met personal training. Gewoon bij je thuis of op de plek waar jij wil.

Maak hieronder je beste keus ooit!

personal training bestellen

Meer weten over mij en mijn aanbod?

2 vrouwen doen outdoor squats

Outdoor training

Buiten sporten is heerlijk!

Marleen Dorleijn Sport coach Arnhem

Wie ben ik?

Wat mij blij maakt is dat ik je kan inspireren en motiveren.

Marleen Dorleijn Sport coach Arnhem

Blog

Ik help je met waardevolle tips